Step by Step

Site-ul tau cu tutoriale. Invata de la noi !!!

Cum se pune butonul de “Home” in Chrome

Browsere

Cum se pune butonul de “Home” in Chrome

Browserul Google Chrome doreste sa impresioneze prin interfata minimalista si viteza sporita de browsing. Pentru cei mai multi dintre noi atunci cand navigheaza pe internet butonul de “Home” este esential deoarece te aduce imediat la pagina de pornire.

Browserul Google Chrome nu are prezent in mod normal un buton de Home dar el exista si poate fi adus pe toolbar in 3 pasi simplii.

1. Butonul “cheita”

Apasati butonul “Cheita” din dreapta sus al ferestrei browserului Google Chrome pentru a deschide meniul de optiuni al browserului.

 

2. Selectare “optiuni” din meniu

Din meniu selectati optiunea “Optiuni” daca aveti browserul in limba Romana sau “Options” daca aveti browserul setat pe limba Engleza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Setare buton acasa pe toolbar

Din pagina de setati selectati de la “Optiuni” (vezi in imaginea de mai sus) “Elemente de baza” apoi din pagina “Afisati butonul Pagina de pornire“.

Inchideti pagina (setarile se salveaza automat) . Acum ar trebui sa aveti butonul de home pe bara in stanga casutei in care introduceti link-ul. (Vezi imaginea de mai jos.)

4 Feedback-uri

  1. Dli

    Deci pana acum, credeam ca nu exista un buton de home in Chrome. Chiar aveam nevoie, dar nu am cautat niciodata. Nici nu era asa greu. De fapt imi era sub ochi doar ca nu vedeam de par. :))

  2. Diana

    Mi-au fost de folos aceste informaţii. Deşi s-a mai schimbat Google Chrome, am reuşit să ajung la acea căsuţă care chiar îmi lipsea. În colţul din dreapta sus apar trei liniuţe orizontale in loc de acea cheiţă. Se dă click pe acele liniuţe, apoi click pe “Setări”, iar unde scrie “Aspect” se bifează butonul “Afişează butonul Pagină de pornire”. Se închide pagina, care se va salva automat. Când se deschide din nou va apărea in stânga sus acea casuţă.

Lasa un feedback