Step by Step

Site-ul tau cu tutoriale. Invata de la noi !!!

Sterge un post de pe Wall-ul de la Facebook

Facebook

Sterge un post de pe Wall-ul de la Facebook

Mai toata lumea foloseste aplicatii pe Facebook fie ca sunt jocuri sau aplicatii mai serioase. Mai toate aplicatiile acestea posteaza pe wall-ul tau diverse informatii care cateodata arata inestetic sau pur si simplu nu va dorit sa le vedeti acolo.

In cazul aceste aveti posibilitatea de a sterge aplicatia sau sa stergeti doar notificarile respective de pe Wall. Stergerea (curatarea) Wall-ului este si o recomandare daca va cautati un job deoarece tot mai multe persoane de la HR verifica CV-ul in paralel cu informatiile pe care le postati pe Facebook si … poate nu doriti sa vada ca va jucati cand ar fi trebuit sa munciti.

Revenind la stergere primul pas este sa identificati postul care nu doriti sa va mai apara pe Wall. (vezi imaginea de mai jos)

Treceti mouse-ul peste postul pe care doriti sa il stergeti si observati ca va aparea un buton in coltul dreapta sus asemanator cu cel incercuit din imaginea de mai sus.

2. La apasarea butonului un meniu asemanator cu cel de mai jos se va deschide . Selectati “Sterge Postarea” sau “Delete Post” apoi dati click.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Dupa apasarea butonului de stergere o fereastra in care vi se cere sa confirmati ca intradevar ati dorit sa stergeti postul va aparea. Apasati butonul “Sterge Postare” si postul se va sterge definitiv.

 

Nu se poate comenta la acest articol.