Step by Step

Site-ul tau cu tutoriale. Invata de la noi !!!

Posts Tagged / dezactivare profil

  • Sep 18 / 2011
  • 2
Diverse, Facebook

Cum imi sterg contul de Facebook?

Exista 2 metode de a iti sterge contul de facebook.

1. Stergerea temporara – in acest mod profilul, pozele, like-urile, mesajele, si toate statusurile tale vor fi salvate pe un server de Backup apoi sterse pentru public. In acest mod poti sa iti reactivezi contul ulterior Facebook restaurand pozele, contul, like-urile la fel ca inainte de a iti sterge contul.

Pentru a iti dezactiva/sterge temporar contul apasa din meniul dreapta sus optiunea “Contul meu” apoi “Setari de confidentialitate” (la fel ca in imaginea alaturata.)

O noua pagina de setari se va deschide.

 

 

 

 

 

Din meniul din stanga selectati “Securitate” .

O pagina similara cu imaginea din stanga se va deschide . In partea de jos observati link-ul “Dezactiveaza contul.

Pentru dezactivare apasa link-ul “Dezactiveaza contul” ca si in imaginea alaturata.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Stergerea definitiva – in acest mod tot profilul va fi sters fara a mai putea sa iti recuperezi pozele, statusurile etc vreodata.

Pentru stergerea definitiva logati-va in contul dvs de facebook si apoi dati click pe urmatorul link: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

O pagina similara cu imaginea de mai jos se va deschide.

Apasati butonul trimite pentru a solicita stergerea definitiva a contului.

Daca doriti sa va salvati profilul pe calculator (statusuri, poze, mesaje etc) inainte de a sterge profilul cititi articolul Downloadeaza-ti profilul de facebook