Step by Step http://step-by-step.ro Site-ul tau cu tutoriale. Invata de la noi !!! Fri, 04 Nov 2011 21:43:51 +0000 en hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.1.1 Cum se pune butonul de “Home” in Chrome http://step-by-step.ro/tutoriale/internet-browsere-tutoriale/cum-se-pune-butonul-de-home-in-chrome/ http://step-by-step.ro/tutoriale/internet-browsere-tutoriale/cum-se-pune-butonul-de-home-in-chrome/#comments Fri, 04 Nov 2011 21:18:55 +0000 mihai http://step-by-step.ro/?p=593 Browserul Google Chrome doreste sa impresioneze prin interfata minimalista si viteza sporita de browsing. Pentru cei mai multi dintre noi atunci cand navigheaza pe internet butonul de “Home” este esential deoarece te aduce imediat la pagina de pornire.

Browserul Google Chrome nu are prezent in mod normal un buton de Home dar el exista si poate fi adus pe toolbar in 3 pasi simplii.

1. Butonul “cheita”

Apasati butonul “Cheita” din dreapta sus al ferestrei browserului Google Chrome pentru a deschide meniul de optiuni al browserului.

 

2. Selectare “optiuni” din meniu

Din meniu selectati optiunea “Optiuni” daca aveti browserul in limba Romana sau “Options” daca aveti browserul setat pe limba Engleza.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Setare buton acasa pe toolbar

Din pagina de setati selectati de la “Optiuni” (vezi in imaginea de mai sus) “Elemente de baza” apoi din pagina “Afisati butonul Pagina de pornire“.

Inchideti pagina (setarile se salveaza automat) . Acum ar trebui sa aveti butonul de home pe bara in stanga casutei in care introduceti link-ul. (Vezi imaginea de mai jos.)

]]>
http://step-by-step.ro/tutoriale/internet-browsere-tutoriale/cum-se-pune-butonul-de-home-in-chrome/feed/ 0
Setare IP dynamic in Windows 7/Vista http://step-by-step.ro/diverse/setare-ip-dynamic-in-windows-7vista/ http://step-by-step.ro/diverse/setare-ip-dynamic-in-windows-7vista/#comments Fri, 04 Nov 2011 21:03:43 +0000 mihai http://step-by-step.ro/?p=588 Foarte multe conexiuni la internet au nevoie ca setarile de conexiune a calculatorului conectat sa foloseasca un “IP dynamic“. Urmatorul tutorial (ghid) arata in 6 pasi simplii cum sa verificati si sa setati la nevoie un IP dynamic.

Pentru a incepe trebuie sa intrati in sectiunea “Control Panel” din Windows. Pentru aceasta apasati butonul “Start” (logo-ul Windows din stanga jos). Meniul de start se va deschide iar de acolo dati click pe “Control Panel

1. Control Panel

Din fereastra Control panel (vezi imaginea de mai sus) selectati “Network and Internet”.

2. Network and Internet

Din fereastra Network and Internet selectati prima optiune “Network and Sharring Center” asa cum se vede in imaginea de mai sus.

3. Lista conexiunilor de retea

O lista de conexiuni la retea vor fi insiruite sub “View your active networks”.  De acolo selectati conexiunea careia doriti sa ii schimbati tipul din Dynamic IP sau Static IP si apasati pe link-ul prezent in dreptul textului “Connections: ”

In exemplu de mai sus este prezentata o conexiune tipica cu cablu . Textul “Local Area Connection” indica faptul ca conexiunea este realizata cu ajutorul unui cablu fizic. Acel text poate fi altul in cazul unei conexiuni de tip Wireless (ex. Wireless Network Connection)

4. Informatii despre conexiune

O noua fereastra se deschide unde va sunt prezentate mai multe date referitoare la conexiunea aleasa. (Printre acele date puteti gasi: viteza, durata de cand este activa, traficul primit si traficul trimis prin acea conexiune, etc.)

Pentru noi ne va interesa butonul Properties care se gaseste in partea de jos a ferestrei.

Apasati click pe acest buton.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Proprietatile conexiunii

In aceasta fereastra observati o lista de servicii si protocoale care sunt active pentru aceasta conexiune. Derulati acea lista pana gasiti urmatorul text: “Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)” selectati acea optiune apoi apasati butonul Properties de sub lista de servicii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Setarea tipului de IP

Pasul 6 si ultimul pas al acestui tutorial va arata fereastra raspunzatoare cu setarile legate de IP.

Pentru a seta IP Dynamic va trebui sa selectati urmatoarele 2 optiuni:

  • “Optain an IP address automatically” si
  • “Obtain DNS server address automatically”

Apasati butonul OK apoi inchideti rand pe rand toate ferestrele ramase deschise.

In acest moment conexiunea aleasa de dvs va permite un IP dynamic care va vi transmis automat de catre routerul / modemul la care ati conectat calculatorul.

Gata.

 

]]>
http://step-by-step.ro/diverse/setare-ip-dynamic-in-windows-7vista/feed/ 0
Instalarea aplicatiei de internet de la Vodafone http://step-by-step.ro/tutoriale/instalare-aplicatii/instalarea-aplicatiei-de-internet-de-la-vodafone/ http://step-by-step.ro/tutoriale/instalare-aplicatii/instalarea-aplicatiei-de-internet-de-la-vodafone/#comments Sun, 16 Oct 2011 14:20:54 +0000 mihai http://step-by-step.ro/?p=582 Acest tutorial se adreseaza color care si-au cumparat un modem USB pentru internet mobil de la Vodafone.

In acest tutorial se foloseste un modem K3571-Z dar instalarea aplicatiei cat si utilizarea ei este similara si pentru alte modele.

Introduceti cartela SIM in modem apoi introduceti modemul in primul port USB liber.

Daca modemul nu a mai fost introdus pana atunci in acel calculator calculatorul va incerca sa recunoasca dispozitivul introdus (puteti vedea acest lucru prin mesajele care apar in dreapta jos langa ceas)

Imediat ce modemul este recunoscut de catre calculator va aparea fereastra de la primul pas. Daca este dezactivat sistemul de autoplay de pe calculator puteti intra manual pe START->Computer – click pe icoana Vodafone.

1. Fereastra Autoplay

Asa cum se vede in imagine selectati si dati click pe icoana Vodafone.

 

 

 

 

 

2. Fereastra User Account Control

Aceasta fereastra va aparea pe sistemele Windows 7 si Vista. Apasati butonul “Yes”

 

 

 

 

 

3. Instalarea Aplicatiei Vodafone Mobile Broadband Lite

Dupa apasarea butnoului Yes de la punctul 2 pentru sistemele Vista si Windows 7 sau punctul 1 pentru Windows XP aplicatia va incepe sa se instaleze. In functie de viteza calculatorului dvs instalarea dureaza intre 1 si 2 minute. Aveti rabdare pana vedeti fereastra de la punctul 4.

4. Selectie tip internet

Imediat ce procesul de instalare sa terminat fereastra “Modificare tip cont” va aparea cu 2 optiuni posibile: Abonament sau Preplatit.

Este important sa alegeti corect. Astfel daca aveti o cartela prepay apegeti preplatit iar daca SIM-ul este un abonament alegeti abonament.

Dupa selectie apasati butonul OK

 

In acest moment aplicatia este instalata. Observati pe desktop icoanele din imaginea alaturata. Pentru a porni conexiunea de internet dati dublu click pe icoana Vodafone Mobile Broadband.

La prima intrare in aplicatie o fereastra va aparea in care va sunt prezentati termenii licentei aplicatiei pe care tocmai ati instalat-o. Selectati optiunea “Accept termenii Acordului de licenta” apoi apasati butonul de Finalizare.

 

 

 

 

In aceasta fereastra puteti vedea calitatea semnalului, reteaua in care va veti conecta, tipul retelei (GPRS sau 3G), traficul consumat, starea conexiunii (conectat/deconectat). Pentru conectrea la internet apasati butonul albastru “Conectare” iar pentru deconectare de la internet apasati acelasi buton albastru care acum ca avea textul “Deconectate”.

Daca nu aveti semnal internetul nu va functiona, viteza mica poate fi determinata de puterea mica a semnalului sau faptul ca folositi o conexiune GPRS si nu 3G (HSDPA)

]]>
http://step-by-step.ro/tutoriale/instalare-aplicatii/instalarea-aplicatiei-de-internet-de-la-vodafone/feed/ 1
Chevrolet Spark – Inlocuire lampi pozitie, stop, semnalizare pe spate http://step-by-step.ro/auto/chevrolet/chevrolet-spark-inlocuire-lampi-pozitie-stop-semnalizare-pe-spate/ http://step-by-step.ro/auto/chevrolet/chevrolet-spark-inlocuire-lampi-pozitie-stop-semnalizare-pe-spate/#comments Wed, 21 Sep 2011 20:15:39 +0000 mihai http://step-by-step.ro/?p=574 Pentru inlocuirea becurilor de pozitie, stop sau semnalizre de pe spate descrierea din manualul masinii este foarte vaga si de cele mai multe ori inutila: “1. Deschideţi hayonul. 2. Scoateţi cele două şuruburi şi blocul de lumini.”

Pasul 1 – Dupa deschiderea haionului (usa portbagajului) in dreptul stopului sunt vizibile 2 suruburi care se desurubeaza (vezi imaginea din stanga). Suruburile se desfac usor folosind o surubelnita tip cruce de marime medie.

Stopul are un joc usor dupa indepartarea suruburilor dar nu se desprinde deoarece are 2 clame pe interior. Pentru desfacere totala trageti de stop drept astfel incat cele 2 clame sa se desprinda.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasul 2. – Asa cum se poate vedea din imaginea de mai jos cele 2 clame se desfac fara a fi pericol de a se rupe atata timp cat tragerea stopului se face drept si din partea de sus si din partea de jos.

Pasul 3. - Odata stopul scos becul se scoate din soclu rasucind in partea stanga.

]]>
http://step-by-step.ro/auto/chevrolet/chevrolet-spark-inlocuire-lampi-pozitie-stop-semnalizare-pe-spate/feed/ 0
Cum imi sterg contul de Facebook? http://step-by-step.ro/diverse/cum-imi-sterg-contul-de-facebook/ http://step-by-step.ro/diverse/cum-imi-sterg-contul-de-facebook/#comments Sun, 18 Sep 2011 16:10:21 +0000 mihai http://step-by-step.ro/?p=562 Exista 2 metode de a iti sterge contul de facebook.

1. Stergerea temporara – in acest mod profilul, pozele, like-urile, mesajele, si toate statusurile tale vor fi salvate pe un server de Backup apoi sterse pentru public. In acest mod poti sa iti reactivezi contul ulterior Facebook restaurand pozele, contul, like-urile la fel ca inainte de a iti sterge contul.

Pentru a iti dezactiva/sterge temporar contul apasa din meniul dreapta sus optiunea “Contul meu” apoi “Setari de confidentialitate” (la fel ca in imaginea alaturata.)

O noua pagina de setari se va deschide.

 

 

 

 

 

Din meniul din stanga selectati “Securitate” .

O pagina similara cu imaginea din stanga se va deschide . In partea de jos observati link-ul “Dezactiveaza contul.

Pentru dezactivare apasa link-ul “Dezactiveaza contul” ca si in imaginea alaturata.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Stergerea definitiva - in acest mod tot profilul va fi sters fara a mai putea sa iti recuperezi pozele, statusurile etc vreodata.

Pentru stergerea definitiva logati-va in contul dvs de facebook si apoi dati click pe urmatorul link: https://www.facebook.com/help/contact.html?show_form=delete_account

O pagina similara cu imaginea de mai jos se va deschide.

Apasati butonul trimite pentru a solicita stergerea definitiva a contului.

Daca doriti sa va salvati profilul pe calculator (statusuri, poze, mesaje etc) inainte de a sterge profilul cititi articolul Downloadeaza-ti profilul de facebook

]]>
http://step-by-step.ro/diverse/cum-imi-sterg-contul-de-facebook/feed/ 0
Cum imi fac cont de Facebook? http://step-by-step.ro/internet/facebook-internet/cum-imi-fac-cont-de-facebook/ http://step-by-step.ro/internet/facebook-internet/cum-imi-fac-cont-de-facebook/#comments Sun, 18 Sep 2011 15:30:41 +0000 mihai http://step-by-step.ro/?p=553 Inca nu ai cont de Facebook? Nu sti cum sa iti faci un cont?

Stai linistit dupa ce citesti acest articol vei sti tot ce trebuie ca sa faci si tu parte din cea mai mare retea sociala de pe internet.

Pentru inceput va trebui sa avem o adresa de email.

1. Intrati in browserul dvs preferat si tastati adresa http://www.facebook.com apoi apasati tasta <Enter>. O pagina similara cu cea din imaginea din stanga se va deschide.

In pasul urmator va trebui sa completati formularul din dreapta paginii.

 

 

 

2. Completeaza  la “Nume” si “Prenume” datele tale adevarate.
La campul “E-mailul tau” competeaza emailul pe care vrei sa il folosesti la login pe Facebook sau pe care vrei sa primesti eventualele alerte.

La campul “Re-enter Email” reintrodu acelasi email scris la campul “Emailul Tau

Introdu o parola in campul “Parola noua“. (ATENTIE nu da niciodata la nimeni parola de Facebook sau de email.)

La campul “Sunt” selecteaza sexul femeie sau barbat.

Introdu ziua de nastere selectand ziua, luna si anul.

Cand ai terminat de completat verifica inca odata emailul si parola (restul datelor se pot corecta odata ce ai facut contul de facebook.)

Apasa butonul “Inregistreaza-te

2. Dupa apasarea butonului “Inregistreaza-te” in locul formularului care tocmai l-ai completat va aparea o verificare de securitate. La fel ca si in imaginea alaturata. Incearca sa citesti textul scris deasupra campului incercuit cu rosu apoi textul il vei introduce in campul maarcat.

Cand esti gata apasa butonul “Inregistreaza-te

Felicitari – tocmai ti-ai facut un cont de Facebook.

Stai inca nu ai terminat !!! Pentru a putea sa iti folosesti noul cont creat va trebui sa faci inca 3 pasi care nu sunt obligatorii dar te vor ajuta sa iti inviti prietenii sa te adauge in lista lor.

Pasul 1. Imediat dupa ce ti-ai creat contul de Facebook vei vedea pagina din imaginea de mai jos.

Daca doresti sa sari peste acest pas apasa link-ul “Sari peste acest pas” din partea de jos a paginii.

Altfel selecteaza icoana Yahoo si introdu emailul de pe care doresti sa iti inviti contactele sa iti fie prieteni in Facebook. (vezi in imaginea alaturata).

Apasa butonul albastru Cauta prieteni. O pagina noua se va deschide unde va trebui sa apasati butonul Allow.

O lista cu contactele din yahoo messenger se va deschide gata selectate. Apasati aici butonul Add Friends

 

Pasul 2. Completeaza cateva informatii despre profilul tau.

Completeaza Liceul la care pe care il faci sau l-ai facut. Daca ai facut studii universitare sau faci deja o facultate scrie numele ei in campul Facultate / Universitate.

Daca ai un loc de munca scrie numele firmei la care ai lucrat la campul “Loc de munca”

De ce e important? Prietenii te vor recunoaste mai repede daca vad informatiile acestea.

Cand ai terminat apasa butonul Salveaza si continua.

Pasul 3. Imaginea de profil

Pentru a incarca o fotografie apasa link-ul “Incarca o fotografie“. O fereastra va aparea de unde veti putea sa va alegeti din calculator fotografia dorita.

Cand sunteti gata apasati butonul Salveaza si continua.

 

 

Gata tocmai ai un profil de Facebook. Nu uita sa intrii in casuta de email si sa confirmi contul de pe link-ul trimis in unul din emailurile primite de pe Facebook. Emailul ar trebui sa aiba subiectul “Just one more step to get started on Facebook”

]]>
http://step-by-step.ro/internet/facebook-internet/cum-imi-fac-cont-de-facebook/feed/ 0
Cum se trimite E-mail din noul Yahoo Mail http://step-by-step.ro/internet/cum-se-trimite-e-mail-din-noul-yahoo-mail/ http://step-by-step.ro/internet/cum-se-trimite-e-mail-din-noul-yahoo-mail/#comments Sun, 18 Sep 2011 05:42:05 +0000 mihai http://step-by-step.ro/?p=550 Un email este o scrisoare electronica si se deosebeste printr-un mesaj trimis folosind un serviciu de mesagerie instant ca si Yahoo Messenger sau Skype prin faptul ca este trimis la unul sau mai multi destinatari simultan care nu trebuie sa fie online la momentul trimiterii si nici nu este nevoie sa va adauge ca prieteni/contacte.

Singurul lucru de care aveti nevoie atunci cand trimiteri un email este adresa de email a destinatarului.

O adresa de email este de forma: nume_cont_email@domeniu

ex. stepbystep@mailinator.com

  • unde stepbystep = nume_cont_email
  • mailinator.com = domeniu

adresele de email ale prieteniilor dvs de pe yahoo vor avea domeniul = yahoo.com

Atentie!!! intotdeauna adresele de email vor contine semnul @ citit si “arond” nu puteti trimite un email scriind doar id-ul persoanei respective.

Pentru a putea trimite un email din Yahoo Mail primul lucru va trebui sa deschideti browserul dvs preferat Firefox, Chrome, Internet explorer etc si sa intrati in pagina de email a serviciului Yahoo.

Pentru aceasta tastati in bara de adrese a browserului adresa http://mail.yahoo.com (vezi mai jos)

Dupa ce ati introdus adresa apasati enter. In pagina care se deschide vi se va cere userul si parola pentru contul de email. La user introduceti adresa de email sau id-ul de messenger. La parola introduceti parola voastra.

Apasati butonul “Sign In”

Daca ati introdus parola si userul corect atunci o pagina asemanatoare cu cea de mai jos se va deschide.

In stanga sus veti vedea un meniu si un buton gri inchis pe care scrie Compose Message. (vezi imaginea din stanga)

Apasati butonul “Compose Message”.

 

 

 

 

 

O noua pagina se va deschide la fel ca si in imaginea de mai jos.

La campul TO: introduceti adresa de email a destinatarului emailului . ATENTIE asa cum am spus mai sus adresa nu poate fi doar id-ul de messenger si trebuie sa contina neaparat semnul @ intre nume emai si domeniu.

Daca doriti sa trimiteti acest email la mai multe persoane simultan adaugati cu virgula intre ele toate adresele destinatare in campul CC

La SUBJECT: scrieti subiectul emailului sau cateva cuvinta astfel ca cel ce va gasi emailul sa stie despre ce este vorba.

In imagine in partea de jos vedeti un camp mai mare in care . Scrieti acolo textul emailului pe care doriti sa il trimiteti. Putet sa scrieti de la un cuvant pana la cateva sute de pagini.

Dupa ce ati scris textul emilului verificati inca odata ca adresa TO sa fie completata corect apoi apasati butonul Send. (vedeti in partea de sus a imaaginii)

Felicitari tocmai ati trimis un mesaj email.

Stiati ca …

Daca doriti sa salvati o informatie, un text, un articol gasit pe internet, etc si nu doriti sa o scrieti pe un carnetel sau pe un fisier in calculator care s-ar putea pierde sau sterge din greseala puteti sa il scrieti intr-un email si sa va trimiteti acel email voua insiva scriind adresa dvs de email la campul TO.

 

]]>
http://step-by-step.ro/internet/cum-se-trimite-e-mail-din-noul-yahoo-mail/feed/ 0
Invitarea contactelor de pe Yahoo pe Twitter http://step-by-step.ro/diverse/invitarea-contactelor-de-pe-yahoo-pe-twitter/ http://step-by-step.ro/diverse/invitarea-contactelor-de-pe-yahoo-pe-twitter/#comments Tue, 23 Aug 2011 15:20:14 +0000 mihai http://step-by-step.ro/?p=546 Din contul dvs de Twitter in partea de sus dreapta selectati optiunea “Who To Follow”

In pagina Who to Follow aveti 3 optiuni: View Suggestions, Browse Interests si Find Friends. Pentru a adauga prietenii care ii aveti in contactele de pe Yahoo selectati Find Friends la fel ca in imaginea de mai jos.

Noua pagina da posibilitatea de a adauga prietenii din mai multe retele existente ca Yahoo, Gmail, Hotmail, Aol si Linkedin. Pentru a adauga prietenii salvati in adressbook-ul din emailul de la Yahoo apasati butonul Search Contacts din dreptul siglei Yahoo.

O fereastra va v intreba dacaa doriti sa dati voie site-ului Twitter sa se foloseasca de contul dvs de Yahoo pentru a extrage de acolo contactele dvs. Pentru a continua apasati butonul Allow.

Imediat ce vor fi citite contactele de pe Yahoo o fereastra asemanatoare cu cea de mai jos se va deschide. In aceasta fereastra va trebui sa bifati prietenii/cunostintele pe care doriti sa le invitati sa va urmareasca pe Twitter apoi apasati butonul “Invite these friends”

In functie de numarul de contacte pe care le aveti salvate aceasta operatiune poate dura mai mult sau mai putin.

ATENTIE !!! daca aveti mai mult de 40 de contacte selectati doar 40 apoi ii invitati. Repetati aceasta actiune dupa un interval de cateva minute altfel este posibil sa va fie blocata functia de adaugare prieteni din Yahoo messenger.

 

]]>
http://step-by-step.ro/diverse/invitarea-contactelor-de-pe-yahoo-pe-twitter/feed/ 0
Cum se schimba parola la Yahoo Messenger / Mail http://step-by-step.ro/internet/cum-se-schimba-parola-la-yahoo-messenger-mail/ http://step-by-step.ro/internet/cum-se-schimba-parola-la-yahoo-messenger-mail/#comments Wed, 17 Aug 2011 05:03:54 +0000 mihai http://step-by-step.ro/?p=538 Pentru a schimba parola de la Yahoo Messenger sau de la E-mail-ul de pe Yahoo va trebui sa intrati in contul dvs de yahoo.

1. Intrati pe pagina http://mail.yahoo.com apoi introduceti userul si parola cu care va conectati dvs la Messenger / Mail pentru a intra in cont.

2. Odata intrati in contul de email in partea de sus veti gasi un meniu. Dati click pe prima optiune din meniu “Hi, <numele dvs.>”.

Se va deschide un meniu la fel ca si in poza alaturata. Din acest meniu alegeti “Account Info”.

 

 

 

 

 

3. O noua pagina se va deschide de unde va trebui sa cautati grupul de optiuni numit “Sign-In and Security”.  Din acest grup alegeti “Change your password” si dati click.

4. Noua pagina va va afisa 2 casute in care va trebui sa introduceti parola noua si parola veche pentru a confirma ca dvs sunteti defapt posesorul contului de email.

In prima casuta “Current Password” introduceti parola veche, cea care doriti sa fie schimbata.

In urmatoarele 2 casute “New Password” introduceti parola noua (de 2 ori / identic).

Apasati butonul “Save”.

!!! In acest moment parola dvs a fost schimbata iar conectarea la Messenger / Email se va face doar cu parola noua.

]]>
http://step-by-step.ro/internet/cum-se-schimba-parola-la-yahoo-messenger-mail/feed/ 0
Downloadeaza-ti profilul de Facebook !!! http://step-by-step.ro/internet/downloadeaza-ti-profilul-de-facebook/ http://step-by-step.ro/internet/downloadeaza-ti-profilul-de-facebook/#comments Wed, 10 Aug 2011 18:07:45 +0000 mihai http://step-by-step.ro/?p=535 Stiai ca poti sa iti downloadezi profilul de Facebook direct pe calculatorul tau?

  • Poti sa downloadezi toate pozele si filmele uploadate pe Facebook
  • Posturile de pe Wall, mesajele si chiar conversatiile de pe chat

Din meniul din partea de sus alegeti “Contul meu” (Account) apoi din meniul care se deschide selectati “Setarile countului” (Account Settings) (vezi imaginea de mai jos)

In pagina de setari a contului (Setarile contului / Account settings) in partea de jos a paginii veti gasi link-ul “Download a copy of your Facebook data.”  Dati click pe acest link.

Urmatoarea pagina care se deschide iti face un rezumat a ce anume vei gasi in arhiva care o downloadezi si ce anume nu vei gasi. Din aceasta pagina apasa butonul verde “Start My Archive”.

O fereastra se va deschide in care ti se comunica ca realizarea arhivei cu toate informatiile tale va dura putin si ti se va cere inca odata sa apesi pe butonul verde “Start My Archive”.

Dupa apasarea butonului verde de la pasul anterior esti anuntat ca vei primi pe email-ul care il folosesti ca sa intrii in contul tau de Facebook, link-ul de la arhiva cu datele si pozele tale personale. Acest lucru poate dura de la cateva minute pana la cateva ore in functie de cat de mult ai fost activ(a) pe Facebook.

Multumim ca ne-ai citit blogul si nu uita de sponsorii nostrii.

]]>
http://step-by-step.ro/internet/downloadeaza-ti-profilul-de-facebook/feed/ 0