Step by Step

Site-ul tau cu tutoriale. Invata de la noi !!!

Chevrolet Spark – Inlocuire lampi pozitie, stop, semnalizare pe spate

Chevrolet

Chevrolet Spark – Inlocuire lampi pozitie, stop, semnalizare pe spate

Pentru inlocuirea becurilor de pozitie, stop sau semnalizre de pe spate descrierea din manualul masinii este foarte vaga si de cele mai multe ori inutila: “1. Deschideţi hayonul. 2. Scoateţi cele două şuruburi şi blocul de lumini.”

Pasul 1 – Dupa deschiderea haionului (usa portbagajului) in dreptul stopului sunt vizibile 2 suruburi care se desurubeaza (vezi imaginea din stanga). Suruburile se desfac usor folosind o surubelnita tip cruce de marime medie.

Stopul are un joc usor dupa indepartarea suruburilor dar nu se desprinde deoarece are 2 clame pe interior. Pentru desfacere totala trageti de stop drept astfel incat cele 2 clame sa se desprinda.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasul 2. – Asa cum se poate vedea din imaginea de mai jos cele 2 clame se desfac fara a fi pericol de a se rupe atata timp cat tragerea stopului se face drept si din partea de sus si din partea de jos.

Pasul 3. – Odata stopul scos becul se scoate din soclu rasucind in partea stanga.

3 Feedback-uri

  1. djabula

    Multumesc pentru informatii,sunt foarte utile tinand cont ca dupa ce indepartezi cele 2 surubi te astepti sa iasa stopul dar nu se intample si nu mai stii ce sa faci.multumesc celui care a postat,inclusiv pentru poze

Lasa un feedback