Step by Step

Site-ul tau cu tutoriale. Invata de la noi !!!

Posts Tagged / facebook

  • Dec 04 / 2011
  • Comments Off on Sterge un post de pe Wall-ul de la Facebook
Facebook

Sterge un post de pe Wall-ul de la Facebook

Mai toata lumea foloseste aplicatii pe Facebook fie ca sunt jocuri sau aplicatii mai serioase. Mai toate aplicatiile acestea posteaza pe wall-ul tau diverse informatii care cateodata arata inestetic sau pur si simplu nu va dorit sa le vedeti acolo.

In cazul aceste aveti posibilitatea de a sterge aplicatia sau sa stergeti doar notificarile respective de pe Wall. Stergerea (curatarea) Wall-ului este si o recomandare daca va cautati un job deoarece tot mai multe persoane de la HR verifica CV-ul in paralel cu informatiile pe care le postati pe Facebook si … poate nu doriti sa vada ca va jucati cand ar fi trebuit sa munciti.

Revenind la stergere primul pas este sa identificati postul care nu doriti sa va mai apara pe Wall. (vezi imaginea de mai jos)

Treceti mouse-ul peste postul pe care doriti sa il stergeti si observati ca va aparea un buton in coltul dreapta sus asemanator cu cel incercuit din imaginea de mai sus.

2. La apasarea butonului un meniu asemanator cu cel de mai jos se va deschide . Selectati “Sterge Postarea” sau “Delete Post” apoi dati click.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Dupa apasarea butonului de stergere o fereastra in care vi se cere sa confirmati ca intradevar ati dorit sa stergeti postul va aparea. Apasati butonul “Sterge Postare” si postul se va sterge definitiv.

 

  • Sep 18 / 2011
  • 2
Diverse, Facebook

Cum imi sterg contul de Facebook?

Exista 2 metode de a iti sterge contul de facebook.

1. Stergerea temporara – in acest mod profilul, pozele, like-urile, mesajele, si toate statusurile tale vor fi salvate pe un server de Backup apoi sterse pentru public. In acest mod poti sa iti reactivezi contul ulterior Facebook restaurand pozele, contul, like-urile la fel ca inainte de a iti sterge contul.

Pentru a iti dezactiva/sterge temporar contul apasa din meniul dreapta sus optiunea “Contul meu” apoi “Setari de confidentialitate” (la fel ca in imaginea alaturata.)

O noua pagina de setari se va deschide.

 

 

 

 

 

Din meniul din stanga selectati “Securitate” .

O pagina similara cu imaginea din stanga se va deschide . In partea de jos observati link-ul “Dezactiveaza contul.

Pentru dezactivare apasa link-ul “Dezactiveaza contul” ca si in imaginea alaturata.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Stergerea definitiva – in acest mod tot profilul va fi sters fara a mai putea sa iti recuperezi pozele, statusurile etc vreodata.

Pentru stergerea definitiva logati-va in contul dvs de facebook si apoi dati click pe urmatorul link: https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

O pagina similara cu imaginea de mai jos se va deschide.

Apasati butonul trimite pentru a solicita stergerea definitiva a contului.

Daca doriti sa va salvati profilul pe calculator (statusuri, poze, mesaje etc) inainte de a sterge profilul cititi articolul Downloadeaza-ti profilul de facebook

  • Aug 10 / 2011
  • 0
Internet

Downloadeaza-ti profilul de Facebook !!!

Stiai ca poti sa iti downloadezi profilul de Facebook direct pe calculatorul tau?

  • Poti sa downloadezi toate pozele si filmele uploadate pe Facebook
  • Posturile de pe Wall, mesajele si chiar conversatiile de pe chat

Din meniul din partea de sus alegeti “Contul meu” (Account) apoi din meniul care se deschide selectati “Setarile countului” (Account Settings) (vezi imaginea de mai jos)

In pagina de setari a contului (Setarile contului / Account settings) in partea de jos a paginii veti gasi link-ul “Download a copy of your Facebook data.”  Dati click pe acest link.

Urmatoarea pagina care se deschide iti face un rezumat a ce anume vei gasi in arhiva care o downloadezi si ce anume nu vei gasi. Din aceasta pagina apasa butonul verde “Start My Archive”.

O fereastra se va deschide in care ti se comunica ca realizarea arhivei cu toate informatiile tale va dura putin si ti se va cere inca odata sa apesi pe butonul verde “Start My Archive”.

Dupa apasarea butonului verde de la pasul anterior esti anuntat ca vei primi pe email-ul care il folosesti ca sa intrii in contul tau de Facebook, link-ul de la arhiva cu datele si pozele tale personale. Acest lucru poate dura de la cateva minute pana la cateva ore in functie de cat de mult ai fost activ(a) pe Facebook.

Multumim ca ne-ai citit blogul si nu uita de sponsorii nostrii.