Mar
25
2011

Diferente intre iPad 2 si vechiul iPad

Chiar inainte de a aparea noul iPad (iPad 2) au circulat pe internet o gramada de zvonuri despre specificatiile, forma marimea si … cam tot ce se putea imagina.

Uite ca iPad 2 a fost lansat de cateva zile iar astazi (25 martie) a aparut si in reteaua de magazine eMag.

Pentru cei curiosi in acest post voi face o comparatie intre cele 2 modele de iPad-uri.

Dimensiune si Greutate: Prima senzatie atunci cand ti iPad 2 in mana este diferenta de grosime. iPad 2 este simtitor mai subtire fara de predecesorul sau. Acelasi lucru se poate spune si despre greutate. Noua tableta fiind cu 33% mai usoara.

Durata de viata a bateriei: Amandoua iPad-uri au in configuratie aceeasi baterie care tine 10 ore neîntrerupte pentru a naviga pe internet, a citi carti si documente etc.

Display-ul: desi noul iPad este o idee mai mic au in componenta acelasi display de 9.7 inchi la rezolutia de 1024×768 impreuna cu senzorii de ambientali de lumina care regleaza contrastul si luminozitatea in functie die de locul unde te aflii (in incapere / in exterior)

Sistemul de operare: iPad vine cu sistemul iOS 4.2.1 pe cand iPad 2 are iOS 4.3 . Noua versiune de sistem de operare aduce cateva noi optiuni: posibilitatea de personalizare a butonului slide, multitasking, etc. Daca ai un iPad din prima serie nu te dezamagi deoarece daca inca nu ai facuto pana acum poti sa faci upgrade la sistemul de operare pentru a avea iOS 4.3

Procesorul: iPad 2 vine cu o noua versiune de procesor numit A5 care este mai rapid si dual core. Din acest motiv iPad 2 intrece detasat iPad 1 cu al sau A4 procesor.

Camerele video: Spre deosebire de iPad 1 care nu avea nici o camera iPad 2 are o camera VGA in fata si o a doua camera plasata in spate capabila de a filma la 720p HD.

Memoria de stocare: iPad 1 si iPad 2 vin in aceleasi 3 configuratii cu 16, 32 si 64 GB. Din pacate nici la versiunea noua de iPad nu este disponibil un card reader pentru a extinde memoria tabletei sau macar sa iti poti vedea pozele de pe camera foto atunci cand esti in concediu.

iPad 2 vine in mai multe culori .

Vezi lista completa de iPaduri, specificatii si preturile din Romania

Articole din acelasi domeniu

Comments are closed.