Dec
26
2010

Tablete pentru toate buzunarele – ce si unde gasim ?

Odata cu lansarea iPad-ului industria calculatoarelor a ajuns la o noua revolutie.  Pe un tablet PC asa cum este iPadul poti sa iti aduni documentele de servici, prezentarile care trebuie sa le susti indiferent ca esti student, profesor  sau bussiness man dar in acelasi timp poti sa iti pui si muzica preferata, pozele cu cei dragi sau de la ultimul party la care ai fost.

Sa nu uitam de filmele care le poti vedea in HD sau aplicatiile care le poti rula. Cu un tablet pc poti in orice moment sa intrii pa internet fie ca vrei sa vezi ultimul email primit de la servici sau doar ca sa schimbi 2 cuvinte pe Yahoo Messenger.

Preturi iPadPreturi Samsung Galaxy Tab

Iti place sa citesti carti? Nici o problema padul iti ofera sute de carti pe care le poti lua cu tine oriunde in aceeasi carcasa de cateva sute de grame doar.

Multi dintre noi ne uitam cu jind la iPad-urile care au un pret foarte piperat fara a avea macar sansa sa il si detinem in un viitor apropiat.

Dar stai iPadul nu este singura tableta de pe piata, iar preturile sunt la majoritatea mult mai acceptabile.

 

Allview Alldro

Allview Alldro este o tableta facuta special pentru consumatorii din Romania de catre o firma Brasoveana. Pretul ei este mai mult d

ecat accesibil. Printre specificatii se poate aminti:

  • Procesor: ARM 11 800 MHz
  • Display: 7 inch Full HD
  • Sistem de operare: Android 2.1
  • Multitasking
  • WiFi 802.11 b/g
  • Memorie 4 GB /2 GB (extindere prin card micro SD)

Pret: 599 RON – pentru achizitionare click aici

 

Tableta T70 Tab

O alta tableta cu Android 2.1 care vine in 2 modele: procesor de 800 Mhz si 4 GB sau procesor 1 Ghz si 2Gb. Amandoua au cititor de card SD si memoria poate fi extinsa pana la 32 GB.

De asemenea au WI-Fi, camera Web integrata de 1.3 MP si Iesire HDMI pentru conectarea la un TV

Vezi toate tablete la pret sub 700 RON aici.

Articole din acelasi domeniu

Lasa un comentariu

*