Aug
23
2011

Invitarea contactelor de pe Yahoo pe Twitter

Din contul dvs de Twitter in partea de sus dreapta selectati optiunea “Who To Follow”

In pagina Who to Follow aveti 3 optiuni: View Suggestions, Browse Interests si Find Friends. Pentru a adauga prietenii care ii aveti in contactele de pe Yahoo selectati Find Friends la fel ca in imaginea de mai jos.

Noua pagina da posibilitatea de a adauga prietenii din mai multe retele existente ca Yahoo, Gmail, Hotmail, Aol si Linkedin. Pentru a adauga prietenii salvati in adressbook-ul din emailul de la Yahoo apasati butonul Search Contacts din dreptul siglei Yahoo.

O fereastra va v intreba dacaa doriti sa dati voie site-ului Twitter sa se foloseasca de contul dvs de Yahoo pentru a extrage de acolo contactele dvs. Pentru a continua apasati butonul Allow.

Imediat ce vor fi citite contactele de pe Yahoo o fereastra asemanatoare cu cea de mai jos se va deschide. In aceasta fereastra va trebui sa bifati prietenii/cunostintele pe care doriti sa le invitati sa va urmareasca pe Twitter apoi apasati butonul “Invite these friends”

In functie de numarul de contacte pe care le aveti salvate aceasta operatiune poate dura mai mult sau mai putin.

ATENTIE !!! daca aveti mai mult de 40 de contacte selectati doar 40 apoi ii invitati. Repetati aceasta actiune dupa un interval de cateva minute altfel este posibil sa va fie blocata functia de adaugare prieteni din Yahoo messenger.

 

Lasa un comentariu

*