Mar
20
2011

Cum sa iti faci gratuit un toolbar pentru site-ul tau

Sunt sigur ca ai vazut o gramada de toolbaruri pe internet facute special pentru un site sau o aplicatie. Aceste toolbaruri sunt o solutie foarte buna de a readuce vizitatorii pe site-ul tau de fiecare data cand publici ceva nou sau pentru a regasi anumite articole sau pagini.

Sa iti faci un astfel de toolbar nu iti trebuie cunostinte de programare si nici nu trebuie sa cumperi vreun program. Totul este gratuit cu ajutorul companiei din spatele site-ului www.conduit.com .

Imediat ce iti faci un cont pe site-ul lor ai posibilitatea sa iti creezi un toolbar exact asa cum crezi tu ca ti se potriveste site-ului tau.

La fel ca si toolbar-ul de la Yahoo sau Google ai posibilitatea se a insera o cazuta de search, poti sa inserezi meniuri , link-uri,widget cu radio in care poti sa iti setezi radourile tale preferate. Mai jos ca exemplu vedeti o portiune din toolbarul site-ului Comunitatea Funlink.

Pe scurt Intra pe site-ul www.conduit.com si creaza-ti un cont apasand butonul portocaliu “Join the Conduit Network”.

Odata butonul apasat o pagina se va deschide prin care va trebui sa completati datele contului. Imediat puteti incepe crearea toolbarului dvs.

Odata creat toolbarul aveti o serie de bannere cu ajutorul carora va puteti face publicitate in site-ul dvs sau in alte site-uri.

Vizitatorii care hotarasc sa isi instaleze toolbarul sunt redirectionati spre o pagina aflata pe site-ul conduit.com unde vor gasi toolbarul dvs ca extensie pentru Firefox sau Internet Explorer.

Am lasat la urma partea financiara pentru ca va fi o surpriza !!! Stati linistiti nu va trebui sa platiti voi nimic si nici cei care instaleaza toolbarul.

Conduit iti plateste tie pentru fiecare client care instaleaza toolbarul tau. Daca te intrebi care e “schema” cum e posibil sa iti ofere toate astea si sa iti dea si banii, stai ninistit nici ei nu piert nimic. Poate sti ca Google Adsense ofera posibilitatea de a integra in site-uri cautare cu rezultate sponsorizate. Ei cei de la Conduit au integrat acea facilitate in toolbarul tau, iar ei de acolo castiga.

Lasa un comentariu

*