Nov
27
2010

Cum se pot afla parolele salvate in Firefox

Folosind zi de zi Browserul Firefox ai tendinta de a salva parolele in el pentru ca el sa le completeze automat. Iar cateodata daca vrei sa le folosesti in alta parte (poate in alt browser sau pe un alt calculator) realizezi ca nu mai ti minte parola pe un divers site sau parola la email.

Ce faci atunci?

Fentru Firefox exista o metoda usoara de a iti afla parolele salvate in el.

1. Click pe “Tools” din meniul din partea de sus apoi pe optiunea “Options” la fel ca in imaginea de mai jos. Daca aveti Firefox tradus in Romana “Tools” va deveni “Unelte” iar Options va deveni “Optiuni

2. La fel ca in imaginea de mai jos alegeti in fereastra care se va deschide tabul “Security” – pentru Firefoxul tradus in Romaneste alegeti tabul “Securitate” apoi apasati butonul “Saved Passwords” (vezi in imagine mai jos)

3. In fereastra deschisa initial parolele sunt ascunse si puteti vedea doar numele site-ului si username-ul cu care va logati in cont. Pentru a vedea si parolele apasati butonul “Show Passwords“. Acum in dreapta tabelului va aparea o noua coloana cu parolele pentru fiecare site in parte.

Tot din aceasta fereastra se poate sterge o parola salvata. Selectati cu un click site-ul al carui parola vreti sa o stergeti apoi apasati butonul “Remove“. Daca vreti sa stergeti toate parolele apasati butonul “Remove All

2 Comentarii + Adauga Comentriu

  • va multumesc daca puteti svde m aajutati sami caut parola de messinger

  • @ioana, exista o posibilitate sa iti aflii parola de la messenger intrii pe pagina https://edit.europe.yahoo.com/forgotroot?done=http%3A%2F%2Fmail.yahoo.com&src=ym&partner=&intl=us si completezi datele care ti se cer in formular asa cum le-ai completat atunci cand ti-ai facut contul de messenger. Daca datele care le completezi acum corespund cu cele ce ti le-ai trecut atunci cand ti-ai facut initial contul ti se va da voie sa iti pui o alta parola. Altfel nu prea o sa ai sanse de reusita. PS nu incerca sa faci tot felul de smecherii ce le gasesti pe net legat de spartul parolei pentru ca nu o sa reusesti decat sa iti infectezi calculatorul cu te miri ce virus.

Lasa un comentariu

*